معاون وزیر تعاون در وبینار روز جهانی بهداشت حرفهای و ایمنی کار:
مهار خطرات زیست محیطی در فضای کار با ارتقای ایمنی و بهداشت حرفهای
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: رهبری در دیدار با کارگران به موضوع ایمنی و بهداشت شغلی اشاره کردند و این نشاندهنده اهمیت این موضوع است.
علی حسین رعیتی فرد در وبینار کشوری روز جهانی بهداشت حرفهای و ایمنی کار، گفت: ما در سال گذشته به مقاوله نامه ۱۵۵ ایمنی شغلی و بهداشت حرفهای ملحق شدیم. موضوع ایمنی برای ما در ایران بسیار مهم است چنانکه در فصل چهار قانون کار برای ارتقای ایمنی و تشکیل کمیتههای حفاظت فنی مشخص شده است.
وی با اشاره به موضوع کمیتههای ایمنی و بهداشت حرفهای اظهار کرد: اساتید دانشگاه و روسای انجمنها و تشکلها در کمیتههای حفاظت فنی ما حضور دارند. همچنین مقام معظم رهبری دیروز در دیدار با کارگران به موضوع ایمنی اشاره کردند که البته باید قبول کنیم هنوز به نقطه مطلوب نرسیدیم.
معاون روابط کار وزیر کار، ادامه داد: وظیفه ما این است که آموزش ایمنی به ویژه در کارگاههای زیر ۱۰ نفر که مسوولین ایمنی در بین آنها حضور ندارند، مورد توجه قرار دهیم و این امر مشکلات بهداشتی و ایمنی را در کار تا حد قابل ملاحظهای کاهش میدهد.
این مقام وزارت کار تاکید کرد: ما سال گذشته ۶۸۰ نفر کارگر حق بیمهپرداز را به دلیل حوادث کار از دست دادیم که باید این رقم کاهش یابد.
رعیتی فرد در پایان گفت: شعار سازمان جهانی کار از نظر ما یک مقدار انفعالی است. درست است که طبق این شعار «زمان رو به پایان است» اما ما باید با ارتقای بهره وری و شکل دهی به کار ایمن و بهداشتی در جهت مهار خطرات زیست محیطی در فضای کار باشیم.
وبینار کشوری روز جهانی بهداشت حرفهای و ایمنی کار به مناسبت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفهای (۲۸ آوریل) با مشارکت تشکلهای کارگری، کارفرمایی، دولت و نمایندگان مجلس و کارشناسان ایمنی و بهداشت حرفهای به همت انجمن متخصصین بهداشت حرفهای ایران برای بررسی رفع موانع و ارتقاء فرهنگ و رشد محیط کار ایمن و بهداشت و حرفهای صبح امروز برگزار شد.