اختصاصی پژواک کارفرما/ بحران کالابرگ در بهبهان؛

گلایه کسبه مشارکت‌کننده در طرح کالابرگ از بدحسابی اخیر دولت

امروز دولت از آغاز مرحله جدید کالابرگ الکترونیکی با عنوان«طرح فجرانه» و اعتبار تشویقی ۲۰۰ هزارتومانی بدون کسر از مبلغ یارانه خبر داد و این در حالی است که تعدادی از فروشگاه‌هایی که در این طرح دولت مشارکت کرده‌اند از عدم پرداخت طلب خود از سوی دولت، گلایه‌مند هستند.

گلایه کسبه مشارکت‌کننده در طرح کالابرگ از بدحسابی اخیر دولت
پژواک کارفرما -

طرح ملی کالابرگ از تابستان امسال در کشور اجرایی شد و بهبهان در استان خوزستان، یکی از شهرهایی بود که از همان ابتدا به این طرح پیوست.

طی بررسی پژواک کارفرما، امین جوکار و اسماعیل کاظمی مقدم، دو فروشگاه داردر صنف مواد  غذایی شهر بهبهان، از جمله کسانی هستند که از همان ابتدا به این طرح ملحق شدند اما اکنون بعد از چند ماه از آغاز طرح، بخشی از مطالبات خود را نتوانسته‌اند از وزارت رفاه وصول کنند.

جوکار در همین رابطه به پژواک کارفرما گفت: در آغاز اجرای طرح دولت خوش‌حسابی می‌کرد و یک روز قبل از واریز یارانه، کالابرگ‌ها شارژ می‌شدند و۴۸ ساعت بعد مابه تفاوت مبلغ خرید مردم به حساب فروشگاه‌ها واریز می‌شد و به ندرت در طول این ۵ یا ۶ ماه زمان واریز ۷۲ ساعت می‌شد.

وی افزود: از ۳۰ دی که کالابرگ دی ماه در دستگاه‌ها فعال شد ما فقط تسویه حساب ۳۰ دی را از شرکت فارا که مسوول طرح کالابرگ است، گرفته‌ایم و دریافتی اینجانب از کالابرگ‌های بهمن برای  تاریخ‌های یکم، دوم، سوم و روزهای بعدی مجموعا ۲۰۰ میلیون تومان است و سایر همکاران هم فقط ۲۰ تا ۳۰ درصد طلب خود را از وزارت کار وشرکت فارا دریافت کردند.

جوکار ادامه داد: بدحسابی دولت باعث شد که با توجه به روند صعودی نرخ دلار در این چند روز و افزایش قیمت ۲۰ درصدی برخی اقلام خوراکی، علاوه بر گران‌تر خریدن آنها، از تخفیف خرید نقدی از شرکت‌های موادغذایی به علت پاس نشدن چک‌ها هم محروم شویم.

وی اضافه کرد: مزیت طرح کالابرگ برای ما این است که مثلا در حلب روغن ۵ کیلویی که درج قیمت مصرف کننده ۳۴۰ هزار تومان  است ما با قیمت ۲۴۰ هزار تومان می‌فروشیم و سود ما در افزایش تعداد خرید است ولی در حال حاضر به دنبال  بدحسابی دولت، شرکت‌ها  برای پاس کردن چک‌ خرید اجناس به ما فشار می‌آوردند و تخفیف خرید نقدی را هم برمی‌دارند.

این مغازه دار ساکن بهبهان از عدم پاسخگویی وزارت رفاه وشرکت فارا انتقاد کرد و گفت: تا امروز  هیچ مسوول دولتی در استان خوزستان پاسخگو نبوده و با شماره تماس ۴ رقمی فارا هم اتصالی برقرار نشد و همچنین نامه‌ها به نمایندگان محترم خوزستان در مجلس و اتاق اصناف بی جواب مانده است.

جوکار با بیان اینکه چه کسی پاسخگوی چک‌های برگشتی و مسدودشدن حساب‌های ما خواهد بود؟ اظهار داشت: ما با سرمایه خود  و مشارکت در طرح کالابرگ آبروی دولت را خریدیم ولی دولت از ما حمایت نمی‌کند و نمایندگان خوزستان درمجلس هم پاسخگو نیستند و وزارت رفاه، صنعت و اتاق اصناف که پارلمان بخش خصوصی کشور است هم ما را بی پاسخ گذاشته و از فروشندگان دارای جواز کسب حمایت نمی‌کنند.

طرح کالابرگ الکترونیکی، تکلیف قانونی در بودجه است که توسط دولت در سال جاری برای تشویق مردم به خرید کالاهای ۱۱‌گانه مورد نظر دولت شامل شیر، ماست، پنیر، قند و شکر، مرغ، تخم‌مرغ، گوشت قرمز منجمد، روغن، برنج، حبوبات و ماکارانی اجرا شده و در ابتدا سه دهک کم‌درآمد مشمول بودند اما در حال حاضر دهک‌های یکم تا هفتم مشمول طرح هستند.

پژواک کارفرما: در صورت ارسال جوابیه از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در رابطه با خبر فوق، پژواک کارفرما بنا بر رسالت خبری و مطبوعاتی خود آن را منتشر خواهد کرد.

انتهای پیام
۱۹۸
دیدگاه
آخرین‌های اقتصادی
آخرین اخبار
پربازدیدها