وزیر اقتصاد خبر داد:

تعیین تکلیف ۹۴ هزار میلیارد تومان کالای متروکه/برگزاری ۵۰۰ حراج بر خط

وزیر اقتصاد اظهار داشت: در سه سال گذشته ٩۴ هزار میلیارد تومان کالا تعیین تکلیف شد و در یک اقدام بی‌سابقه ۵٠٠ حراج انجام شد.

تعیین تکلیف 94 هزار میلیارد تومان کالای متروکه/برگزاری 500 حراج بر خط
پژواک کارفرما -

احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از سامانه سیات (سامانه یکپارچه اموال تملیکی) اظهار داشت: موضوع ساماندهی انبارهای اموال تملیکی را شهید جمهور در مهر ماه سال ١۴٠٠ در انبار اموال تملیکی بوشهر شروع کردند و پس از آن با همت رییس قوه قضایی تعیین تکلیف کالاها انجام شد و در نتیجه آن اقدامات امروز به سامانی رسیده که سامانه سیات نماد تبلور اقداماتی است که سازمان اموال تملیکی به نقطه غیر بازگشت رسیده‌است.

وی ادامه داد: دولت را در شرایطی تحویل می‌دهیم انبارهای اموال تملیکی به قبل از ١۴٠٠ برنخواهند برگشت. 

وزیر اقتصاد تاکید کرد: در سه سال گذشته ٩۴ هزار میلیارد تومان کالا تعیین تکلیف شد در حالیکه در دولت قبل این عدد حدود ١٢ هزار میلیارد تومان بود و موارد اعاده کالا، فروش کالا، استرداد، واگذاری و ... همه اقدامات شفاف انجام شد و در فروش برخط دسترسی همگانی را ایجاد کردیم تا عدالت برقرار باشد و در یک اقدام بی‌سابقه ۵٠٠ حراج انجام شد.

خاندوزی گفت: پیش از این شاهد آن بودیم وقتی اطلاعاتی از کالایی خواسته می‌شد باید تمام انبارها جستجو می‌شد و همواره این امکان وجود داشت که چیزی از کالا کم یا فساد شده باشد اما الان به جایی رسیدیم که کالای کشف شده در نقطه‌ای قرار گرفته که از ورود کالا به سازمان اموال تملیکی در هر نقطه‌ای از کشور بصورت برخط مطلع می‌شود و با جزییات اطلاعات می‌دانیم که کدام کالا در کدام طبقه کدام انبار شهرستان قرار دارد .

وی گفت: آرزوی شهید جمهور امروز محقق شده و امیدواریم فازهای دوم و سوم سامانه سیات ادامه پیدا کند.

همچنین عبدالمجید اجتهادی در ادامه این مراسم با بیان اینکه با سامانه سیات احصای کالا در هر انبار از اموال تملیکی امکان پذیر است، گفت: با این سامانه بطور برخط مشخص می‌شود که چه میزان کالا در کدام شهرستان در کدام قفسه وجود دارد و ارزش ریالی چقدر است، وضعیت آرای آن از مراجع نظارتی چگونه است، کالا در چه مرحله‌ای قرار دهد و تمام این سوالات را به صورت بر خط پاسخ می‌دهیم 

مدیر عامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه برای تک تک کالاها شناسه منحصر به فرد تعیین می‌شود، گفت: فاز اول سامانه سیات اجرایی شده است و از پیچیده‌ترین سامانه در مبارزه با قاچاق است که از نقطه کشف قاچاق تا آخرین مرحله تعیین تکلیف کالا فعال است و با کلید زدن فاز اول سامانه سیات زمینه بسیاری از مواد مبارزه با قاچاق را فراهم می‌کنیم.

انتهای پیام
۱۷۵۳
دیدگاه
آخرین‌های اقتصادی
آخرین اخبار
پربازدیدها