اختلال در فیلترشکن‌ها ادامه دارد/کاهش ۴۰ درصدی ترافیک فروشگاه‌های اینستاگرامی!

در دو هفته اخیر با شدت گرفتن فعالیت انتخاباتی نامزدهای ریاست‌جمهوری و اختلال جدی در کارکرد فیلترشکن‌ها، میزان سفارش فروشگاه‌های فعال در بستر اینستاگرام تا ۲۵ درصد و ترافیک این فروشگاه‌ها تا ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

اختلال در فیلترشکن‌ها ادامه دارد/کاهش 40 درصدی ترافیک فروشگاه‌های اینستاگرامی!
پژواک کارفرما -

پلتفرم پادرو گزارش داده است که به دنبال ایجاد اختلال در فیلترشکن‌ها، میزان ترافیک فروشگاه‌های اینستاگرامی به شدت کاهش یافته و ۲۵ درصد فروشگاه‌ها با کاهش فروش مواجه شده‌اند. در همین حال داده‌های رادار کلادفلر روند کاهش ترافیک را تأیید می‌کند.

ایران، پنجمین کشور جهان در محدودیت اینترنت/بدتر از چین، بهتر از سودان و کنگو!

حساب پادرو در شبکه اکس در این مورد نوشت:‌ «در دو هفته اخیر با شدت گرفتن فعالیت انتخاباتی نامزدهای ریاست‌جمهوری و اختلال جدی در کارکرد فیلترشکن‌ها، میزان سفارش فروشگاه‌های پادرویی فعال در بستر اینستاگرام تا ۲۵ درصد و ترافیک این فروشگاه‌ها تا ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است. این اختلالات همچنان ادامه‌ دارند.»

داده‌های رادار کلادفلر هم نشان می‌دهد که در دو هفته اخیر ترافیک شبکه در ایران کاهش قابل توجهی داشته است. از آنجا که شمار قابل توجهی از فیلترشکن‌ها از کلادفلر استفاده می‌کنند، ایجاد اختلال در این رادار، بسیاری از فیلترشکن‌ها را از کار می‌اندازد.

سومین گزارش کیفیت اینترنت در ایران مربوط به بهار امسال می‌گوید «تلاش‌های شبانه‌روزی متولیان امر با تحمیل هزینه چندهزارمیلیاردی به مردم و اپراتورها، جلوگیری از گسترش شبکه، مسدودسازی پروتکل‌های موردنیاز کسب‌وکارها و… تغییری در رفتار استفاده مردم در فیلترشکن‌ها نکرده و فقط‌وفقط باعث افزایش تقاضا و ایجاد اختلالات گسترده و آسیب‌های جبران‌ناپذیر به مردم واقتصاد دیجیتال شده است».

بر اساس آخرین گزارشی که از سوی دیتاک منتشر شده است نزدیک به ۳ میلیون و هفتصد هزار فروشگاه در اینستاگرام فعال هستند که حدود ۳۳ درصد آن‌ها در حوزه مد و پوشاک و ۲۵درصد در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است. طبق این آمار خوراکی‌ها با ۱۲ درصد در جایگاه سوم، لوازم خانه و آشپزخانه با ۱۱ درصد در جایگاه چهارم، لوازم تحریر و آموزش با هشت درصد در جایگاه پنجم، کالای دیجیتال با هفت درصد در جایگاه ششم و ساعت و جواهرآلات با چهار درصد در جایگاه هفتم قرار دارند.

انتهای پیام
۱۶۹۶
دیدگاه
آخرین‌های اقتصادی
آخرین اخبار
پربازدیدها