بهبود محیط کسب‌وکار و رفع موانع بین‌المللی در حوزه اقتصاد از اولویت‌های مجلس دوازدهم باشد

نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس گفت: هرچند در بخش‌های اقتصادی موارد مختلفی وجود دارد اما اگر به ریشه‌ها نگاه نکنیم به بیراهه رفته‌ و در سطح حرکت کرده‌ایم؛ یکی از ریشه مشکلات معیشتی که امروز به وجود آمده، چالش‌های بین المللی است که از بیرون اقتصاد ما را آزار می‌دهد؛ ما باید تاثیر این موانع بین‌المللی بر اقتصاد که ناجوانمردانه به کشور تحمیل شده را محدود کنیم که برای تحقق این مهم به همکاری مجلس و دولت نیاز است.

بهبود محیط کسب‌وکار و رفع موانع بین‌المللی در حوزه اقتصاد از اولویت‌های مجلس دوازدهم باشد
پژواک کارفرما -
سید فرید موسوی درباره اولویت‌های مجلس دوازدهم، گفت: اولویت‌های مجلس باید با توجه به وظایف و اختیارات مجلس و رهنمودهایی که مقام معظم رهبری در پیام مربوط به آغاز به کار مجلس دوازدهم فرمودند، تعیین شود.

نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امیدآفرینی یکی از مواردی است که رهبری در پیام خود بر آن تاکید کردند، دومین اولویت که باید مدنظر قرار گیرد، ضرورت نگاه کلان مجلس به مسائل است زیرا بسته به ساختار نظام تقنین، معمولا مسائل منطقه‌ای در اولویت قرار می‌گیرد این در حالی است که باید سرریز پیگیری مسائل کلان موجب حل مسائل و مشکلات شهرستانی و منطقه‌ای شود.

وی با بیان اینکه هرچند باید مسائل و موضوعات اقتصادی مدنظر قرار گیرد اما بالاتر از مسائل و مشکلات معیشتی، چالش اصلی که در کشور داریم سرمایه اجتماعی است، اضافه کرد: این چالش ما در سرمایه اجتماعی، رفع مسائل اقتصادی را کمی سخت‌تر می کند، اگر ما تلاش کنیم که سرمایه اجتماعی را بهبود و ارتقا دهیم و سعی کنیم مردم را کمتر عصبانی کنیم و اولویت‌های را به گونه‌ای تعیین کنیم که مردم، حامی و همراهی کنند، آن زمان است که می‌توان امید داشت مجلس در راستای نیازهای جامعه و منویات رهبری حرکت می‌کند و در مقام جایگاه واقعی خانه ملت ظاهر شده است.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم درباره موضوعاتی که باید در این مجلس به عنوان اولویت‌های اقتصادی پیگیری شود، تصریح کرد: هرچند در بخش‌های اقتصادی موارد مختلفی وجود دارد اما اگر به ریشه‌ها نگاه نکنیم به بیراهه رفته‌ و در سطح حرکت کرده‌ایم؛ یکی از ریشه مشکلات معیشتی که امروز به وجود آمده، چالش‌های بین المللی است که از بیرون اقتصاد ما را آزار می‌دهد؛ ما باید تاثیر این موانع بین‌المللی بر اقتصاد که ناجوانمردانه به کشور تحمیل شده را محدود کنیم که برای تحقق این مهم به همکاری مجلس و دولت نیاز است.

موسوی بهبود محیط کسب و کار را از دیگر الزامات دانست و افزود: بهبود فضای کسب و کار نباید به شعار خلاصه شود رتبه ما در فضای کسب و کار ۱۲۹ است یعنی یک سرمایه‌گذار ۱۲۹ کشور دیگر که اوضاع کسب و کار آن‌ها نسبت به ما بهتر است را پیش روی خود دارد، بخشی از این‌ها فرآیندی و نگاه‌ها و مدل‌ها ذهنی است که باید اتفاق بیافتد.

نماینده مردم مراغه و عجب شیر اضافه کرد: مولدسازی از دیگر موضوعاتی که باید مدنظر قرار گیرد و این منابع باید برای موضوعات سرمایه‌ای و زیرساختی مورد استفاده قرار گیرد.

وی تصریح کرد: متاسفانه بسیاری از دولتی‌ها شعار می‌دهند و صحبت‌های خوبی پشت تریبون انجام می‌دهند اما در عمل یا از مدیرانی استفاده شده که در قد و قواره‌های اقداماتی که باید انجام شوند، نیستند -ما میتوانیم از همه افراد استفاده کنیم اما باید قد و قواره افرادی که به کار گرفته می‌شود با اقدامات همخوانی داشته باشد- یا اراده‌های لازم وجود دارد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم گفت: ما تلاش می‌کنیم با ابزارهایی که در اختیار داریم اقدامات لازم برای اجرایی شدن این موضوعات را فراهم کنیم.

انتهای پیام
۱۲۸۰
دیدگاه
آخرین‌های اقتصادی
آخرین اخبار
پربازدیدها