سونامی بیاعتمادی و ریزش شاخص
روند نزولی بازار سرمایه که از دیروز شیب صعودی گرفته بود همچنان ادامه داشت و شاخص کل امروز با ازدستدادن بیش از ۷ هزار واحد دیگر، جو ناامیدانه در بازار را تقویت کرد.

روند نزولی بازار سرمایه که از دیروز شیب صعودی گرفته بود همچنان ادامه داشت و شاخص کل امروز با ازدستدادن بیش از ۷ هزار واحد دیگر، جو ناامیدانه بازار تقویت شد.
در معاملات چهارشنبه بیست و سوم مردادماه ۱۴۰۳، شاخص شاخص کل با از دست دادن ۷,۵۶۸ واحدی به سطح ۱ میلیون و ۹۹۱هزار واحد افت کرد.
در معاملات سراسر رکودی این روز، ارزش معاملات به رقم ۱.۶ همت رسید. در حالی که بیش از ۵۵ درصد بازار درگیر صف فروش بودند، حقیقیها ۴۱۴ میلیارد تومان از بازار خارج کردند. همچنین در این بازار شاهد خروج نقدینگی از صندوق های درآمدثابت و طلا بودیم.
در روز جاری آساس، وبانک و بموتو بیشترین تقاضا را از سوی حقیقیها داشتند و صندوق اهرم در کنار شستا و #فولاد با حمایت حقوقیها مواجه شدند.
خالص ارزش معاملات خرد ۷ درصد کاهش نسبت به سه شنبه را تجربه کرد و به ۹۷۶ میلیارد تومان رسید.
عمدهترین پول از نمادهای شستا، فولاد، سلیم، فملی، خساپا، شپدیس، سیدکو، وبصادر، کالا و شپنا خارج شد. در نمادهای وبانک، بموتو، تپسی، خاور، وشهر، سبزوا، تاپیکو و هجرت شاهد بیشترین جذب پول بودیم.
شاخص کل هموزن بورس نیز با ریزش هزار و ۲۵۲ واحدی در رقم ۶۳۲ هزار و ۴۵۳ واحدی ایستاد. شاخص کل فرابورس ۲۹ واحد افت کرد به رقم ۲۰ هزار و ۶۵۵ واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با کاهش ۱۷۷ واحد به سطح ۱۰۸ هزار و ۹۶۹ واحد رسید.
بازار در اضطراب ابهامات فضای سیاسی، تنشهای منطقهای، مشخص نبودن سیاستهای دولت مواجه است. این اضطراب از دیروز با کناره گیری محمدجواد ظریف از دولت تشدید شد. در عین حال اخبار ضد و نقیض در مورد جنگ و تنش های منطقه خاورمیانه، به کاهش اعتماد سرمایه گذاران منجر شده است.